Home Banner

Prinses Julianaschool

protestants christelijke basisschool Gouda

Hallo allemaal,

Welkom op de pagina van groep 5B. Via deze pagina kan iedereen zien wat we in de loop van het jaar doen. Dit jaar krijgen we Engels, daar zijn we al hard mee aan het oefenen. Ook gaan we zelf onderzoekjes doen naar aanleiding van de thema’s waar we aan werken. Natuurlijk gaan we ook verder met rekenen, taal, spelling, muziek, gym enz.

We hopen dat jullie regelmatig op onze pagina komen kijken!

Groetjes Jesse, Floris, Frederike, Fienne, Brecht, Kirsten, Rick, Fleur, Christian, Joris, Tjipke, Sven, Judith, Markus, Pepijn, Sofie, Gabriel, Roos-Lin, Djamilla, Nanne, Rinske, Tijs, Rosanne, Silas, juf Tonia en juf Rianne.

 

 Zoeken

 

In de klas hebben we de afgelopen weken al veel geleerd over het leven in de tijd van de Romeinen. Op 7 oktober gingen we met de hele klas naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. We kregen dit cadeau van de Brede School die 10 jaar bestaat. Lopend was het natuurlijk te ver, dus gingen we met de trein. Dat was al een belevenis op zich. In het museum hebben we filmpjes gekeken, een speurtocht gedaan en aan het eind mochten we tijdens een quiz laten zien wat we allemaal al wisten. Iedereen had het zo goed gedaan dat we 90 of zelfs 100% Romeins werden verklaard!

Gepubliceerd op 11-10-2016 door Karla

Categorieën: category5b

Bekeken: 328 keer

Burg. Martenssingel 38 | 2806 CV Gouda | 0182-514581 | directie@julianaschool-gouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. | Inloggen |